Week van eigen kweek

Zo vroeg in ’t jaar staat er heel wat inheems schoon in de tuin te blinken. Daarom vier dagen op een rij een fotootje  van zo’n schoonheid. We starten vandaag met Primula veris, de echte sleutelbloem. Deze doet het niet zo goed bij mij in de tuin, maar ik hoop nog altijd op beterschap.

 

12 gedachten over “Week van eigen kweek

  1. Ik vind er ieder jaar een beetje meer en tracht daar zelf nog een beetje aan mee te helpen door zaad te verzamelen en zelf zaailingen uit te planten. Prachtig bloempje, veel schoner dan de cultivars, wie weet, als de fruitberg wat volwassener is dan pakt ze msschien wel.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: