5 Jaar

Exact 5 jaar geleden kochten we voor de derde keer een huis, te midden een zee van rode kiezel. Het was toen een pak kouder dan nu (< -10°C ’s nachts). De ochtend nadien lag er 15 cm sneeuw en slaagden we er niet in om ons nieuwe erf op te rijden….

DS0_7664.jpg

Ondertussen is die sneeuw al lang gesmolten, en is er zowel binnen als buiten de woning één en ander veranderd…

31 gedachten over “5 Jaar

 1. Ojee: wat een idee om rond gans je huis zo’n laag kiezels te leggen. Dat zullen waarschijnlijk mensen geweest zijn die niet graag tuinierden.

   1. Dat verklaart veel. Toch: zo weinig groen is echt niet aangenaam om te zien. Het voordeel is wel dat je een tuin kon aanleggen zoals je dat zelf wilde.

  1. Dat dacht ik nu ook zie. Je kan ook een tuin kopen waar je immens veel werk hebt om er iets naar je zin van te maken. Ik onderschat wel het keitjes-wegdoen-werk niet !

  1. Ik zie echt een evolutie, vooral qua hommels en solitaire bijen zie ik een enorme toename in soorten over de voorbije jaren. Er is in de buurt plaats genoeg voor hen (drie huizen verder woont de notaris in een tuin van >2 ha, inclusief bloemenweide e nhoogstamboomgard), nu vinden ze die ook bij ons.

 2. Hola, wat een vlakte van euh.. steentjes. Ik kijk altijd je “jaargang” foto’s maar besef nu met deze foto van de immense grindvlakte wat voor werk je in je tuin al hebt gestoken. Knap ! Hoewel, als betalende parking zou die grindvlakte ook wel wat geld opgeleverd hebben 🙂

 3. Je had destijds een vooruitziende blik en het vermogen om door het grind heen te kijken om de mogelijkheden te zien. En dat heb je kunnen realiseren en hoe.
  Super!

 4. Ik vind dat architecturaal een héél mooi huis. Ook mooi aangelegd inmiddels, maar daar hecht ik zelf niet zoveel belang aan. Ons huis staat op 13 a en dat is voor mij eigenlijk 10 a te veel.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: