Die maand in de Fruitberg – Maart 2014

Vanaf dit jaar start ik met een nieuw thema, waarbij ik iedere maand 4 foto’s probeer te plaatsen volgens het traditionele rijmpje ‘Something old, something new, something borrowed, something blue’.

De uitleg vind je hier terug.

Something Old: De zaadpluizen van deze Vernonina waren een gedroomd onderwerp voor deze reeks, ze stonden ook vorige maand al op de shortlist
Something New: ook in de lente zijn het niet alleen bloemen die opvallen? Deze Spirea is nog een klein struikje, maar valt echt op door de mooie ‘herfst’kleuren van ’t jonge blad.
Something Borrowed : één pantje kocht ik me vorig jaar van deze Silene flos-cuculi. De plant heeft zich hier vlot uitgezaaid in de border, terwijl ik overal lees dat het vrij moeilijk zou zijn ’t plantje in de tuin te houden. 
Something Blue: de kleine bloemetjes van Brunnera zijn reeds volop aanwezig , terwijl de bladeren nog erg klein zijn. De plant is nog lang niet op zijn mooist (dat is pas wanneer de bladeren volgroeid zijn), maar zorgt wel voor een ‘blauwe’ foto deze maand.

Daarmee zit de aflevering voor maart erop. Door het warme weer was het vinden van foto-onderwerpen de voorbije maanden niet direct een probeem.

5 gedachten over “Die maand in de Fruitberg – Maart 2014

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: