2013 in cijfers

11 Maanden WordPress-bloggen leverde 222 berichtjes op. In totaal vereerden jullie mij met 87909 pageviews tijdens 29549 bezoekjes (dus 3 pageviews per bezoeker, 261 pageviews per dag en 89 bezoekers per dag). De bezoekers waren vooral geïnteresseerd in het Druiven snoeien (2205 bezoekjes), en wensten tegelijkertijd een compostbak aan te maken (1778 bezoekjes) om dat snoeiafval te verwerken. Verder lokten vooral enkele pagina’s heel wat verkeer: Snoeigids, Fruitbomen en Eerste Hulp bij Fruit uit de Tuin.  Enigszins verontrustend is dat het meest gelezen  blogartikel ‘Wereld Naakt Tuinieren dag‘ is, op de hielen gevolgd door de pagina ‘Braambessen/Braambozen‘. (de redactie raadt de lezers ten zeerste af om naakt braambessen te snoeien, zeker in de huidige klimatologische omstandigheden). Vervolgden de top 10: ‘Blauwbessen snoeien’, ‘Zomersnoei Kruisbessen’ en ‘Over deze blog‘. 

Bij het nakijken van de zoektermen staat ‘Fruitberg” op één, gevolgd door de zoektermen compostbak/compostzeef maken, druiven/kruisbessen/blauwbessen snoeien.  Maar er zijn ook bezoekers van mijn site die op zoek waren naar ‘perfect bloot’ en ‘lekker naakt’ en ‘kinderarbeid in België’.

Bij deze bezoekjes liet U heel wat reacties achter, waarbij Zem op de eerste plek stond met 118 comments, gevolgd door de (al een tijdje niet meer bloggende?) Zandeik (95 comments), Menck (92 comments), natuurlijk-rijk (71 comments) en mevrouw Boerenerf (61 comments). Aan allen van harte bedankt voor de vele reacties!

Het leeuwendeel van het verkeer werd naar mij doorverwezen door Google. Maar ik mocht ook heel wat verkeer ontvangen, doorgestuurd door andere bloggers  : muggenbeet, eigenwijze tuin, mijn oude stekije supermasj.blogspot.com, Zandeik, annetanne, moira, onderdeappelboom, Boerenerf, altijdplaatsaantafel en natuurlijk-rijk.  Waarvoor van harte dank.

Laten we hopen dat 2014 een even fijn jaar als het jaar 2013 moge worden!

6 gedachten over “2013 in cijfers

  1. Leuk he, zo’n overzichtje? Ik vond het ook grappig. Veel mensen die toevallig bij mij terecht komen, komen via het woord ‘sm slavin’ (in Nederland althans, misschien dat de zoekresultaten in België weer anders zijn). Het schijnt dat de halve wereld daarop zoekt! Ik heb het uitgeprobeerd en ja, het klopte ook nog. Ik sta bovenaan! Misschien moet ik m’n domeinnaam maar verkopen 😀

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: