19 gedachten over “Carniv-os

  1. grappig.. En beter dan bij ons.. toen onze hond nog jong was moest de kerststal op een tafeltje.. 2 van de 3 koningen en een schaap of twee overleefden de intense aandacht toen niet. Nu kijkt ze er niet maar naar om.

  2. Dit is heel leuk. Wij hebben de slingers uit ons boompje moeten halen omdat onze bejaarde (16 1 / 2 jaar) poes het in zijn kopje kreeg daar ’s nachts mee te gaan rotzooien. En daarna lekker zilveren draadjes spugen. En het kerststalletje kan ook al niet, dan moeten we ’s morgens Maria, Jozef, het kindeke enz. overal onder de kasten gaan opzoeken…
    Jullie poes heeft zich nog tot het lammetje beperkt: dit is een hele net opgevoede poes!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: