Ecotuindagen 2014

Ik heb ‘de Fruitberg’ vandaag officieel opgegeven als kandidaat voor de Velt Eco-tuindagen van 2014. In augustus of september komt er iemand van Velt langs om de tuin te bezoeken en te zien of hij al geschikt is voor de tuindagen van 2014.

Zelf vind ik de tuin nog vrij jong om open te stellen, maar blijkbaar zoekt men ook tuinen in aanleg om beginnende tuiniers minder af te schrikken.

In ieder geval zijn de twee bessenkamers volgens mij al de moeite waard. En dus heb ik me maar aangemeld.

Enfin, we zien wel wat er van komt.

 

23 gedachten over “Ecotuindagen 2014

  1. Dat vind ik schitterend, zoals ik al tot in den treure heb herhaald: dat jonge, beginnende en niet sissinghurst-ambitie-tuinen zich ook openstellen. Joepie!! En natuurlijk haal je de selectie!

  2. Als je geslecteerd bent, kom ik graag langs. Ook als je niet geselecteerd zou zijn, zou ik graag eens komen piepen. Trouwens nog eens bedankt voor de tip ivm de kruisbessenbladwesp: opsnoeien heeft veel geholpen (tot nu toe geen nieuwe “aanvallen” gehad, wel continue controle).
    Hier is ondertussen de gigantische aardbeien oogst bijna afgelopen, de rode bessen zijn ook al half binnen, de taybessen worden ook gesmaakt en binnekort de zwarte bessen, frambozen en bramen. Het kleinfruit is toch zo zaaaalig ๐Ÿ˜‰

  3. Ik moet nog eens terug mijn tuin in denk ik. Het concept herbekijken. Want nu is het een allegaartje.
    En misschien helpt een bezoekje aan jouw tuin me daar wel bij.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: