Natuur in de tuin
Comment 1

Distelvlinder (Vanessa cardui)

Toen ik deze vlinder enkele jaren geleden fotografeerde, dacht ik een erg bijzondere vlinder te fotograferen. Ik herinner me deze, in tegenstelling tot alle andere vlinders, niet uit mijn jeugdjaren. Iets wat gezien de schoonheid van deze vlinder wel erg uitzonderlijk zou zijn.

Vandaag dus voor het eerst gespot in mijn tuin.

1 reactie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s