Virtual Tour

Een wandeling door de tuin, meer bepaald de route die ik voor de tuinbezoekers had uitgestippeld. Ik kom tot de conclusie, dat wanneer iemand de rondleiding volgt die ik had uitgetekend, zonder alle infobordjes onderweg te lezen (die ik ondertussen heb weggehaald) toch al 3:30 door de tuin loopt, zelfs wanneer die flink doorstapt … Want zolang duurt dit filmpje dus… En eerlijk gezegd heb ik een stuk van de fruittuin niet gefilmd…

Zet wel het geluid uit indien je het filmpje bekijkt, de Iphone is echt alle achtergrondgeluiden aan het versterken…

Ik telde een 120 bezoekers dit week-end, vooral zondagmiddag was het druk. En zowat al die bezoekers waren echt fijne mensen.

Het resultaat van de plantenverkoop lag in lijn met mijn vooropgestelde verwachtingen. En wanneer je planten verkoopt, moet je dus de blikvangers van dat moment vermeerderen. Heel wat mensen die informeerden achter Trifolium rubens, Phuopsis stylosa, Salvia pratensis en Nepeta ‘Walker’s Low’. Ook de Buddleja alternifolia en globosa waren bijna direct uitverkocht. Indien ik volgend jaar nog zo’n plantenverkoop doe, kan dat dus alvast beter.

9 gedachten over “Virtual Tour

  1. Wat een geweldig mooie tuin!
    Hopelijk hebben je bezoekers het allemaal in een rustiger tempo hebben bekeken. Anders hebben ze wel veel gezien, maar van enige verdieping kan geen sprake geweest zijn.

Reageer