Kwekerij ‘de Fruitberg’

Een jaarlijks wederkerend fenomeen hier in de Fruitberg.

Ook dit jaar ben ik weer en masse aan ’t vermeerderen. Zo heb ik onder meer 150 Nepeta ‘Walkers Low’ opgepot. onder meer voor een aanpassing in de voortuin, maar ook voor enkele collega’s. Verder ook nog wat asters, rudbeckia’s, buddleja’s, vijgen, Veronica’s, Veronicastrums, Heleniums,…

Verder heb ik nog een projectje voor volgend jaar: er waren dit jaar heel wat mensen die tijdens de opentuindagen informeerden of ik geen planten verkoop. Ik blijf bij de idee dat ik geen geld wil verdienen aan een hobby, maar ik kweek voor begin volgend jaar toch wat planten op die ik dan ten voordele van een lokaal project verkoop tijdens de tuindagen volgend jaar. Of dat nu veel gaat opbrengen, weet ik niet. Dat zal de toekomst uitwijzen.

8 gedachten over “Kwekerij ‘de Fruitberg’

  1. Planten van kwekerij ‘de Fruitberg’ dat gaan er van zeer goede kwaliteit zijn! Daar kan ik van meespreken. Bezorg je eens een lijstje van wat je gaat verkopen? Dat lokaal project wil ik wel steunen. Terwijl mijn opportunistisch kantje denkt: dat is degelijk plantgoed. 😉

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: