10 gedachten over “Leven op zwart knoopkruid

    1. Ik vrees dat ik ook alleen de honingbij herken.
      Misschien dat op de eerste en de tweede foto een tuinbladsnijder geportretteerd wordt, maar verder heb ik geen idee…

    1. Ik ken bij op de bovenste foto’s met zekerheid , de tronkenbij. De andere zijn twijfelgevallen, en dan laat ik ze liever ‘naamloos’. Centaurea nigra is een inheemse plant die 60-100 cm hoog wordt, met een beetje grijzig blad. Is een probleemloze plant die vrij grote pollen aanmaakt. De plant bloeit van juli tot september.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: