Fotoverhaal van de week 38 : Blauwtjes

 

Ik vertel iedere week ’t verhaal achter één van mijn foto’s, een idee van Thomas Pannenkoek. Af en toe zullen dat echt goede foto’s zijn, soms ook wat minder geslaagde exemplaren, maar met een verhaal, dat is de rode lijn. Hier vind je meer info.

Enkele jaren geleden trok ik er vaak op uit met de plaatselijke vogelwerkgroep van Natuurpunt. Erg leerzame tochten naar plaatsen waar heel wat interessant gevogelte te bekijken was. Er was natuurlijk ook aandacht voor andere beestjes als vogels, zodat ik op ’t einde ook steeds mijn macrolens meenam.

Op al deze tochten zag ik toch wel enkele echt zeldzaamheden, maar toch moet je het nu doen met deze foto van een stel banale icarusblauwtjes die van jetje aan ’t geven zijn.

10 gedachten over “Fotoverhaal van de week 38 : Blauwtjes

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: