‘De Moestuin’ komt terug

Vanavond was Wim Lybaert – de moestuinier van Plan B – één van de gasten in de Kruitfrabiek.

Blijkbaar komt De Moestuin terug als een wekelijks programma, en dit vanaf midden maart. Erg fijn dat al dat opgenomen materiaal niet verloren gaat. Misschien maakt hij me zelfs voldoende warm om ook te gaan moestuinieren…

4 gedachten over “‘De Moestuin’ komt terug

  1. Ik zag het ook net. Wat een leuk nieuws. Ik hoop dat hij in het nieuwe programma meer in detail gaat over het hoe en wat. In Plan B zag je leuke ideeën, maar vond ik niet direct de 'hoe' terug… Fingers crossed!

  2. Dat is inderdaad een toffe tijding. Wim Lybaert heeft een geheel eigen je ne sais quoi die me wel aanspreekt. En ook al ben ik niet bepaald een moestuinier in hart en nieren, toch bleef ik telkens kijken omwille van die fijne en ongrijpbare bevalligheden waarmee hij zo naturel rondstrooide.
    Wijze beslissing van Vier. Dat werd onderhand tijd. 😉

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: