Eco-tuindagen

Ik had het dus bij het foute eind. De plant waar de meeste mensen het vaakst naar informeerden was deze Geum chiloense  ‘Mrs Bradshaw’.

Verder was ook de Astrantia vaak het onderwerp van een gesprek, omdat deze plant veel tuinen niet wilde groeien (de plant is nogal kieskeurig, en doet het hier uitstekend, ik moet er zelfs flink wat zaailingen van wieden).

DS1_4919

En ook deze Stachys byzantina, was blijkbaar voor heel wat bezoekers een onbekende. Gek, want ik beschouw deze toch als een eerder banale plant om moeilijke plekjes mee op te vullen.

DS1_4945

En de eco-tuindagen zelf dan? Wel de opkomst lag zaterdag erg laag. Zondag was er wel flink wat volk, maar het belangrijkste: ik heb toch weer enkele fijne mensen ontmoet en leuke gesprekken gehad. Waarbij ik vooral moest uitleggen hoe ik die vijver had aangelegd.

5 gedachten over “Eco-tuindagen

  1. Astrantia doet het hier niet. Niet als plantgoed, maar ook als ik hem zelf zaaide kwam er niks van. Jammer, want ik vind dat echt een mooi plantje. Gelukkig is er moois genoeg om uit te kiezen.
    De Geum is niet zo mijn ding.

  2. Ik denk dat wij dezelfde Astrantia hebben 😉
    en ben benieuwd om te horen hoeveel volk je hebt ontvangen in je tuin?

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: