Doorbraak

Nu de vensters geplaatst zijn is het tijd om eens een flinke spurt te trekken. Gisteren werden het nieuwe volume verenigd met het oude woonvolume. De bestaande opening werd verbreed, na het plaatsen van twee poutrellen. Dat dit alles met het nodige stof gepaard ging, is een evidentie.

Nu is het wel erg koud in onze woning. Dus wordt er even vol gas doorgewerkt. Vrijdag wordt de opvulchappe gelegd, wij hopen nog dit weekend de isolatie en de vloerverwarming te leggen (of anders het week-end daarna).
Daarna volgt dan de definitieve chappe en komt de aannemer de gyproc plaatsen en afwerken.

Dan alleen nog tegelen en wat bezettingswerken …

6 gedachten over “Doorbraak

  1. Zo herkenbaar… Wij hadden dit ook voor in de winterperiode en de aannemer had een isolerend “scherm” voor het gat gezet. Goede oplossing, maar ik werd gewoon gek door gebrek aan zonlicht, en heb het na enkele weken gesloopt 🙂

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: